30.05.2007 7:26

Tuhat sanaa

Jos kaikki menee tänään suunnitelmien mukaan, edessä on taas (!) blogitapaaminen… Ajattelin käydä vaihtamassa ainakin tuhat sanaa Tuijan kanssa tapastelun merkeissä. Raportti tulossa ehkä myöhemmin…

Testaan tässä samalla mielipidekyselyä… Olisin kiitollinen vastauksista – ei itse kyselyn aiheen vuoksi, vaan jotta näkisin, toimiiko se.

Osallistuisitko sinä blogitapaamiseen?
View Results

Kommentit

sieläpä nyt ruuhkaa on! Tuijallekin terveisiä.

Hyvin toimii. Taidat asua miitillisesti hyvällä alueella. :) Pitäkäähän hauskaa Tuijan kanssa!

Pieni tarkennuskysymys ennen kuin voin äänestää: tarkoittaako blogitapaaminen kahden bloggaajan tapaamista vai isompaa kokoonpanoa.

Ennen on ihan mahdotonta vastata :)

(huomaathan miten vakavasti otan äänestysoikeuteni…)

Haastan meemiin

Hyvin tuntui toimivan, vastasin tietenkin tuohon ykköskohtaan. :)

Vastaan kyllä. :) Vastoin ennakkosuunnitelmiani toinen bloggaaja aikoo livetä matkasta joten tästä tulee mikroblogimiitti. Pari blogitonta liittyy sentään seuraan :) Kohta nähdään.

Medis & Tassu: Juu, Barcelona vaikuttaa olevan miitillisesti ihan hyvä alue, eli tahti tiivistyy, mutta en kyllä valita (lue: mukavaa on ollut!).

Susu: Pieni tarkennuskysymys täältäkin päin, eli: mitä tarkoittaa isompi kokoonpano? ;-) Ei vaan… En ole koskaan itse osallistunut mihinkään “suureen blogimiittiin” eli en tullut edes ajatelleeksi mitään kovin suurta kokoonpanoa (suurin osallistujamäärä oli viime kesänä Mediksen ja Tapastelijan kanssa, jolloin meitä oli paikalla viisi henkeä, joista kolme bloggaajia). Minusta on mukavampi tavata ihmisiä pienemmällä porukalla, jotta ehtisi myös keskustella ja tutustua ihmisiin edes jonkin verran, eli omassa alitajunnassani blogimiitti tarkoittaa 2 – 6 hengen tapaamista.

Petja: Käyn katsomassa meemin, kunhan näiltä miiteiltäni ennätän!

Leena: Jos vastasit myöntävästi, seuraavan matkasi pitäisi suuntautua Barcelonaan eikä Turkkiin… ;-)

Tuija: Oli tosi mukava tavata sekä sinut että blogittomat seuralaisesi. (Se blogillinen meni kai sitten hotelliin päivittämään blogiaan…?) Kiitos seurasta ja tapasteluista!

Byää, Paname ei nauti lainkaan moisesta suosiosta ! Pitänee nakittaa Anu joka kyseli Pariisista…

Kafkakoski, kiitos viimeistä, oli tosi rattoisaa. Joo se toinen blogillinen otti hävyttömästi kaulaa valokuvaamisessa sillä välin – kävi Santsin kulmilla räpäsimässä ja nosteli kuvia flickriin, palatessani raportoi onnellisena kuinka paljon kuvia se oli geotägännyt sillä välin….

[...] Lupasin aiemmassa postauksessani (Huom: ehkä) raportoida Tuijan ja hänen seuralaistensa kanssa pitämästämme Barcelonan blogitapaamisesta, mutta Tuija ehtikin ensin, joten käykää ihmeessä lukemassa hänen raporttinsa – ja Barcelonasta kiinnostuneita kiinnostavat varmasti myös Tuijan uunituoreet kuvat Flickrissä. [...]

Vastaa

Vastauksesi:

Kategoriat: