22.02.2007 20:14

Suomalainen laukkuvaras melkein pidätettiin tänään Barcelonassa!

Joopa-joo. Kannatti kirjoittaa roistoista ja mummuvainaasta. Pilkka sattuu omaan nilkkaan, sillä nyt olen itsekin kaiken muun lisäksi vielä rosmo (!). Kyllä nyt hartaan uskovainen lestadiolainen mummuvainaani kääntyisi haudassaan…

Tänä iltapäivänä nimittäin työpaikallemme ilmestyi hiiltynyt taksikuski, joka vaati saada tietää, onko tässä firmassa töissä sellainen blondi nainen, joka on kai venäläinen (!). Myyntisihteerimme sattui olemaan siinä paikalla ja kyseli mieheltä tarkempia tuntomerkkejä. Mies kuvaili ja kertoi samalla, että oli tuonut taksilla paikalle tämän venäläisen (!) blondin ja jonkun kiinalaisen miehen ja parrakkaan “tyypin”. Kun matkustajat olivat poistuneet autosta, ilmeisesti tämä venäläinen (!) nainen oli varastanut taksikuskin salkun.

Jäljet johtivat tietysti… minuun.

Pahinta kaikessa oli se, että kyseessä ei ollut mikään erehdys, vaan se olin ihan oikeasti minä. Minä tosiaankin vahingossa otin taksikuskin salkun, kun toimme taksilla erään kiinalaisen insinöörin ja pomoni (se epämääräinen parrakas tyyppi!) kanssa tavaraa näyttelystä, jonka juuri olimme käyneet purkamassa. Laukkuja ja laatikoita oli niin paljon kuin taksiin mahtui, ja me tietysti tyhjensimme perille päästyämme koko auton. Koska minä olin se, joka otti viimeiset tavarat autosta, olen mitä todennäköisimmin syyllinen: kahmin ilmeisesti siinä tohinassa mukaani myös taksikuskin laukun.

Maineeni kasvaa kasvamistaan… (Jos työpaikan juoruja on uskominen, minulla on mm. ollut aikas monta rakkaussuhdetta tällä työpaikalla!)

Mutta, hei, täytyy ajatella positiivisesti (vaikkei blogini ilmeisesti vieläkään päivity Blogilistalla?):

  • Työpaikoilla pätee sama kuin politiikassa (I hope!): ei ole tärkeintä, mitä ihmisestä puhutaan, vaan se, että hänestä puhutaan. (Ehkä ylennys tiedossa lähitulevaisuudessa?)
  • Kerrankin meidän firma ei jäänyt tappiolle jossakin! (Pomollakin olisi käyttöä uudelle salkulle…)

Kommentit

Minä luulin tänään että kukkaroni on varastettu (epäilin heti puutarhuria)! Unohdin nääs eilen laukkuni hetkeksi terassille, ja tänä aamuna en sitten löytänyt kukkaroani mistään. Muru vielä hämmensi soppaa ja kyseli että pitääkö soittaa pankkiin ja perua luottokortit…

Sitten muruperhana kehtasi tunnustaa, että oli yöllä töistä tullessaan löytänyt kukkaroni auton lattialta. Siinä sitten muinamiehinä maksitti mua kun mä alkavassa paniikissa pengoin taloa ylösalaisin. Miehet!

Ajattele positiivisesti, sinua luultiin venakoksi eikä oman maan maine kärsinyt ainakaan taksimiehen silmissä. Siis positiivista tässäkin. Huomenna on parempi päivä =D

Päivittyy se blogilistallakin näemmä.
Joo, any publicity is good publicity. Kohta voit perustaa oman puolueen ja ryhtyä pääministeriksi!

Reppuli: Etkö sinä tiennyt, että hovimestari on aina syyllinen…?
;-D

KooTee: Mutta nythän venäläisparat saavat aivan syyttä suotta ihan hirveän maineen täällä Barcelonassa! Ja syyllinen oli kuitenkin suomalainen! (Et kai sinä nyt vaan alitajuisesti tässä ehdota, että minun kannattaisi esiintyä täällä venäläisenä aina tämänkaltaisissa tilanteissa…?)

Mau: Kiitos tiedosta. Kiva, että päivitykset vihdoinkin toimivat.

Nyt täytyy vaan keksiä sen puolueen teema ja ruveta kirjoittamaan puolueohjelmaa. Espanjassahan on kaikenlaisia pikkupuolueita Jenkkilän tyyliin, mm. härkätaistelua vastustava puolue. Minäkin voisin kai perustaa humanistien puolueen (sellainen kyllä varmaan on jo!). Blondien puolue voisi saada enemmän mediahuomiota, ainakin täällä etelässä. Ensimmäisen puoluekokouksen puhujaksi voisi kutsua vaikkapa Cicciolinan Italiasta tms. Hm… Tuohan oli aivan loistava idea, Mau! Taidan varastaa sen yhtä tyynesti kuin taksikuskin bägin!

Jipii! Blogisi päivittyi ja täältä löyty kerralla vaikka kuinka paljon lukemista. Hyvä, hyvä vai pitäisikö sanoa hjuvä sillee venäläishenkisesti ;)

Me meinattiin kerran Ranskassa lähteä parkkipaikalta väärällä autolla. Vasta käynnistettyä tajuttiin, ettei meidän vuokrapirssi ihan tältä näyttänyt. Melkein päädyttiin siis autovarkaiksi, tai ainakin luvattomiksi käyttöönottajiksi.

Lintis: “Hjyvä” tai “Hjuva” sopii hjyvin.

Tuuli: Millä ihmeellä te oikein käynnistitte sen auton?! Ou mai gaad, olet siis vielä pahempi taparikollinen kuin minä!

Ruotsalaiseksi tekeytyminen kelpaa myös. ;)

Siinä oli ovet lukitsemattomat ja avain virtalukossa! Hirveitä kriminaaleja, mutta oli se kyllä tehty meille helpoksikin tuo autovarkaus.

Höh. Vastasin Sealle ja Tuulille, mutta vastaustani ei näy missään (!). Tässä siis uudelleen:

Sea: Tuo oli hyvä idea, ja aionkin tästä lähtien esitellä itseni Kafkakåskena.

Tuuli: Olisitte vaan vieneet auton. Täällä Espanjassa ainakin ajatellaan niin, että tyhmyydestä tulee sakottaa, eli jos joku on niin hömppä, että jättää autonsa lukitsematta, siitä tulee välittömästi yleistä riistaa.

Juu, ainoa vaan että oma vuokrapirssi oli tosiaan siinä vieressä, eikä sekään lukossa ollut.. :-D Kyse oli pienestä taukopaikasta vuorilla.

Vastaa

Vastauksesi:

Kategoriat: