22.08.2008 20:56

Se oli viuhahdus…


…karmea, öinen, tosi viuhahdus. Paitsi, että se ei ollut öinen, vaan tapahtui keskellä päivää – tarkalleen ottaen noin viisi tuntia sitten. Ja minä kun luulin jo nähneeni kaiken…Käväisin Barcelonan keskustassa kirjaostoksilla (kuinka ollakaan) ja paluumatkalla silmiini sattui eräs mies. Ajatukseni olivat aivan täysin yhdessä ostamistani kirjoista, mutta jostakin syystä kuitenkin kiinnitin mieheen huomiota ja mietin, että hänessä oli jotakin outoa. Hitaana hämäläisenä minulta kesti arviolta kymmenen sekuntia, ennen kuin tajusin, että kaverihan oli alasti. Siis: ilman rihman kiertämääkään ja keskellä Barcelonan keskustaa. (Oli hänellä olkalaukku, mutta sehän ei ole vaate, vaan asuste.)

Yritin kaivaa kännykkääni esille ja napata miehestä kuvan, mutta maalaistyttönä olin kai niin hämmentynyt tilanteesta, että hidastelin – ja niin vain kävi, että ruskettunut pylly pyöri, pyöri vaan ja ehti kadota kauas horisonttiin, ennen kuin sain kännykän käsiini. Noh, ei se mitään; tärkeintähän ovat muistot.

(Eikä se pylly nyt niin muistamisen arvoinen ollut, mutta itse tapahtuma sen sijaan kyllä.)

Kommentit

Olen alias Ritviecav. Vastasin vahingossa tuohon edelliseen postaukseen. Ja totesin, että kyllähän itsekullakin on oikeus pitää joskus lomaa bloggaamisestakin. Joten olet kyllä ansainnut timanttisi.
TERVETULOA TAKAISIN. Ja juttu oli tosi hauska. Eipä ole minulle sattunut.

Onko naturistirantoja vähennetty Barcelonan lähettyviltä, kun pitää ihan kaupungille tunkea? :)

Yritin jo eilen kommentoida täällä, mutta epäonnistuin surkeasti.

Olisin vaan kysynyt, että oliko sillä naturististilla tatuointeja, ja oliko se sellainen ei-niin-nuori mies? Jos oli, niin sitten Barcelonassa asuessani onnistuin näkemään kyseisen “vapautuneen”, olkalaukkua kantavan herran parikin kertaa. Kuulemani mukaan myös eräät kaverini ovat onnistuneet tallentamaan tyypin valokuva-albumeihinsa. Itse en ikinä liiku missään kameran kanssa, mutta kyseinen näky on kyllä tallentunut melko hyvin verkkokalvoille. Heh, mikäs siinä.

Olipa kiva huomata, että olet taas täällä! Juttukin hauska. Ilmasto taitaa olla siellä lämmin, kun ihan nakuna ulkona pyörii. Helsingissä tulee nopeasti vilu, vaikka olisi miten avautunut yksilö tahansa. Olen tulossa aurinkorannikolle vähän pidemmäksi aikaa, mutta taitaa olla Barcelona vähän kaukana?

Terve Kafkis. Eipä ole aikoihin tullut täällä käytyä. kun et tuntunut olevan lainkaan maisemissa.
No, nyt on taas sitä hauskempaa lukea näitä juttujasi.

No, eihän se tietenkään ole hauskaa juosta seinään tai seisoa kusisukassa. Mehän olemme vahingoniloinen kansa joten saahan nauraa?

löysin blogisi sattumalta, hitsi miten hauskasti kirjoitat pakko seurata jatkossakin:)

Kafkis ja Barcelonan kummajaiset ! Kiva kun tulit taas blogistaniin…

=D

hei Kafkakoski, löysin joskus keväällä sattumalta blogisi ja luin kaikki kirjoituksesi lähes siltä istumalta. en ole aiemmin täällä kommentoinut, mutta olen kovasti nauttinut kirjoituksistasi! niinpä minulla on sinulle lahja blogissani, :) ja toivottavasti sinulle on myös ok, että olen lisännyt sinut suosikkeihini?

Holaaaa Kafkis! Ihanaa kun olet tullut takaisin :)

hih nuo Barcelonan nakupellet on huvittavia, itsellä meinas mennä tomaattimehu väärään kurkkuun kun Barcelonetan Buenas Migas kahvilan ohi käveli tuo “ei-niin-nuori-mies” :) sillä on takamukseen tatuoitu alkkarit. Tuon sinun näkemäs tyypin olen tainnut nähdä joskus Plaza Catalunialla pyöräilemässä (auts!).

Esperando a mas historias….. :)
(eli lisää odottaen)

No voi hitsilän vitsilä…

Mitäs sä nyt sitä kirjaa niin intensiivisesti tuijotit, olisit katsellut kotona.., kun kerran keskustaan ennätit…

Yrittäisit – pleasepleaseplease – nyt taas töittesi lomassa hiukkasen armahtaa meitä, lukijoitasi, adiktoituneita, jotka avaamme sivusi ja petymme taas kerran…
No, hyvää kannattaa odottaa…

Halaukset!

Olen kanssa nahnyt Paseo de Gracialla kaksi vanhempaa miesta alasti. Ihmiset otti valokuvia ja miehet eivat olleet moksiskaan…

Hei KultaKafkakoski!!

Jos sinulle on tapahtunut jotain elämää suurempaa, niin kirjoita!
Ja – jos sinulle on tapahtunut jotain elämää pienempää, niin kirjoita kuitenkin!!!

Kirjoita edes jotain!!!

Täällä sataa jo lunta ja elämä on tylsän synkkää; ei edes sivusi tuo (hauskaa) vaihtelua tähän sekalaisten ajatusten maailmaan…

Keväällä tulen ja halaan sinua, ja jutellaan..!?

Vastaa

Vastauksesi:

Kategoriat: